СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА!

Целокупниот колектив на ФК КИТ ГО, од срце, на сите свои навивачи и симпатизери, бројни соработници и спортски пријатели ја честита Новата 2020 година и новогодишните и божиќни празници.

Нашата основна определба и во годината која е пред нас останува ФК Кит Го да биде вистински спортски миленик на секој искрен љубител на фудбалот во Македонија.

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!