Новата сезона во Втората лига стартува на 22. август

​Новата натпреварувачката сезона 2020/2021 во второлигашката конкуренција ќе стартува на 22. август, одлучи денеска Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија.

Прочитај повеќе