Заживување на Малешевијата – Првата велосипедска оф-роуд трка во Пехчево (ФОТО)

Во организација на „Хотел Гогов“ од Пехчево и општина Пехчево за првпат се организираше велосипедска „оф-роуд“ трка долга 30 километри на падините на Малешевијата.

Прочитај повеќе